DECUBAL-VALMISTEET

Decubal on brändinä ollut olemassa jo vuodesta 1974. Tänä päivänä tuotesarja koostuu useasta erilaisesta, erityisesti kuivan ihon hoitoon tarkoitetusta valmisteesta. Decubal sopii sekä miehille että naisille, lapsille ja iäkkäille. Kaikki Decubal-tuotteet ovat allergiatestattuja, ja valmisteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita tai parabeeneja.

DECUBALIN HISTORIA

Ensimmäinen Decubal-valmiste, ns. Clinic Cream, kehitettiin läheisessä yhteistyössä dermatologien (eli ihotautilääkäreiden) kanssa jo vuonna 1974. Kehitys sai alkunsa siitä, kun moni dermatologi koki markkinoilta puuttuvan laadukas ihonhoitosarja kuivasta ja herkästä ihosta kärsiville potilaille.
Yhteistyömme dermatologien kanssa on varmistanut sen, että voimme tarjota juuri sopivan valikoiman tuotteita kuivan ihon hoitoon. Lisäksi valmisteidemme laatu on ihanteellinen niin tehon kuin turvallisuudenkin osalta.

Decubal-tuotesarja on tarkoitettu kuivasta ja herkästä ihosta kärsivien henkilöiden ihonhoitoon. Yhdessäkään Decubal-valmisteessa ei ole hajusteita, väriaineita tai parabeeneja, ja tuotesarja on myytävänä vain apteekeissa.

Näytetyt tuotteet